Orderpicken header

K8  ePick - mobiele app 

Ervoor zorgen dat de voorraad efficiënt en nauwkeurig wordt gepickt

De K8 ePick app is eenvoudig te implementeren en zorgt ervoor dat het pickproces binnen je filiaal geautomatiseerd kan worden. Selecteer simpelweg de volgende pickbon op je mobiele apparaat en je wordt naar de juiste picklocaties geleid om de producten te verzamelen. Door middel van de productafbeeldingen die je rechtstreeks vanuit K8 kan inzien, is het tevens mogelijk een visuele controle uit te voeren.

ePick is tevens offline beschikbaar, zodat je niet beperkt wordt door je netwerkdekking. Hiermee bieden we ook flexibiliteit en kan de ePick app je ondersteunen op meerdere locaties binnen je vestiging.

Zodra de gebruiker de taak heeft voltooid, worden de bevestigingsgegevens automatisch geüpload naar K8 en de picklijst bevestigd - de bestelling komt nu in aanmerking om geleverd en eventueel gefactureerd te worden.

ePick afbeelding


De voordelen van ePick

 • Fouten verminderen en het pickproces versnellen

   

 • Snel en nauwkeurig picken van goederen

   

 • Picklijsten direct beschikbaar op jouw mobiele apparaat 

   

 • Gebruikers worden naar elke locatie geleid in de juiste volgorde 

   

 • Voor gebruik in de vestiging en externe (buiten) locaties 

 

 

SaaS oplossing

De oplossing wordt aangeboden als een SaaS oplossing met kosten per device per maand. Je kiest en beheert zelf de mobiele apparaten (Andoid, iOS) die jouw voorkeur hebben.

Bekijk ook onze andere digitale oplossingen zoals de eReceipts app voor snelle en nauwkeurige goederontvangst in het filiaal en magazijn en de ePod app voor het digitaal afleveren ondertekenen van de te leveren goederen.

Contact

Vraag de brochure aan voor meer informatie

Stuur mij de brochure