Hubspot Page header eReceipts

K8 eReceipts - mobiele app

Inkomende goederen snel en nauwkeurig inboeken en verwerken

Een eenvoudige en krachtige digitale oplossing voor het inboeken van inkomende goederen in het magazijn, voorraadopwaardering en afhandelen van eventuele geconstateerde problemen.

Zowel voor gebruik binnen een filiaal als in een druk magazijn, met K8 eReceipts kun je snel en nauwkeurig goederen inboeken. De goederen op tijd bij de klant krijgen is de sleutel tot het succes van je bedrijf. Controleren of je de juiste goederen en aantallen hebt ontvangen vanuit je leverancier en dat ze direct beschikbaar zijn voor verwerking, zodat jij jouw verplichtingen kan nakomen, is essentieel.

K8 eReceipts is ontworpen om het gemakkelijk te maken voor de medewerkers om inkoopbonnen snel en efficiënt te verwerken.

eReceiving-Phones
De voordelen

   • Verbeterde efficiëntie voor de chauffeur dankzij
    real-time updates

   • Verminderde factuur geschillen dankzij digitaal verwerken en inzicht in leverbonnen

   • Verhoogde klanttevredenheid

   • Reduceren van verloren voorraad

   • Verminder papierverbruik 

 

 

 

 

Saas oplossing

De oplossing wordt aangeboden als een SaaS oplossing met kosten per device per maand. U kiest en beheert zelf de mobiele apparaten (Andoid, iOS) die uw voorkeur hebben.

Bekijk ook onze andere digitale oplossingen zoals de ePod app voor het digitaal afleveren ondertekenen van de te leveren goederen en de ePick app voor nauwkeurig orderpicken.

Meer weten? Neem contact met ons op voor voor informatie. 

Contact

Ontvang de eReceipts datasheet