• LinkedIn
  • Youtube

Konnect klantendag

Ben jij aanwezig? Registreer je snel

Op 16 maart 2023 verwelkomen wij je graag, namens Unidis, op onze Konnect klantendag in Bunnik. Een middagvullend programma waar we starten met een welkomstlunch en een partnermarkt waar jij waardevolle business- en integratie partners kunt vinden. 

Na de lunch starten wij met een plenaire sessie en hierna volgen er meerdere break out sessies met verschillende thema's die een belangrijke rol spelen binnen groothandels- en verhuurbedrijven.

De dag sluiten wij graag samen met jou af tijdens een borrel. 

Unidis

 

Datum
Donderdag 16 maart 2023 - van 12:00 uur tot 17:30 uur
 

Locatie
De Landgoederij, Bunnik

Konnect Klantendag - 16 Maart 2023

Eten kletsen - Edited (1)

12:00 - 13:30 

Welkomstlunch

Wij verwelkomen je graag tijdens lunchtijd en starten de middag met een heerlijke lunch. Onze waardevolle business- en integratie partners zijn ook aanwezig en verwelkomen je graag op de partnermarkt.
Hier kun jij alle vragen aan hen kwijt.

group-interface-symbol

13:30 - 14:30 

Keynote KCS

We starten de dag gezamenlijk tijdens een plenaire sessie van 60 minuten. Hier vertellen wij je meer over de ontwikkelingen in onze software oplossingen, en informeren we je over de toekomstige features. Daarnaast geven we inzicht in de ontwikkelingen binnen onze teams voor Support & Consultancy.

pie-chart (1)

14:30 - 16:30 

Break-out sessies

Na het plenaire gedeelte gaan we in kleinere groepen uiteen tijdens de break-out sessies. In totaal zijn er 2 ronden en kun je kiezen uit verschillende sessies met thema's die belangrijk zijn voor groothandelsbedrijven en verhuurbedrijven. 

Kerridge CS + inspHire logo


Ontdek onze partners die aanwezig zijn

Ontdek onze partners die aanwezig zijn

Break-out sessies

Hieronder vind je het programma voor de break-out sessies. Per stream kun jij aansluiten bij 1 sessie die voor jou het meest aanspreekt of waar je meer over zou willen weten. Meer informatie over de sprekers, de inhoud van de sessies en het inschrijven voor de break outs is binnenkort mogelijk via de Konnect app - meld je aan en je krijgt een persoonlijke uitnodiging om de app te downloaden zodra deze gelanceerd is! 

Stream 1
14:45 - 15:30 

****
Digital Services & Integratie: 
de transitie van de groothandel
door KCS

In deze sessie vertellen wij over onze kijk op digitale oplossingen voor de groothandel. Binnen de KCS groep bieden wij niet alleen verschillende ERP oplossingen voor de handelsbranche, maar ook een verscheidenheid aan oplossingen als Rest API’s, layered apps,
e-commerce oplossingen en mobiele applicaties.

****
De rol van een verhuurbedrijf in verduurzaming
in samenwerking André Buwelda, Sijperda Verhuur & KCS/inspHire  

 In deze sessie neemt André Buwelda, Sijperda Verhuur je mee in hun verhaal over de stappen die zij de afgelopen vijf jaar al genomen hebben in hun transitie naar een businessmodel dat bijdraagt aan de circulaire economie en de verduurzaming binnen de bouw. 

Lees meer


****

CRM zoals CRM bedoeld is 

Partnersessie met CAS genesisWorld: toekomstgericht en overtuigend
 

Stream 2

15:45 - 16:30 

Data optimaal benutten: meer waarde uit jouw organisatie met data  

Partnersessie door Sam Balkenende en Pieter de Graaf, Den of Data 

Inzicht in je data is belangrijk, tijdens deze sessie informeren wij je over de
mogelijkheden die wij hiervoor bieden. De potentiële waarde van data is enorm, maar die waarde blijft bij veel organisaties onbenut.
Ga van data, naar inzicht naar actie en haal meer waarde uit jouw data.  

Lees meer

****

 Break out 2: Digitalisering in de verhuurbranche

Overzicht van de laatste en toekomstige ontwikkelingen in inspHire Office en inspHire Corporate

 ****

Wat is jouw volgende stap in logistieke automatisering?  
Partnersessie in samenwerking met Actemium WMS 

Jouw ERP systeem vormt een stevige basis voor de automatisering van jouw logistiek. Wil je een stap verder zetten? Dan zien wij volop kansen. Bijvoorbeeld in een papierloze werkvloer. Of in een koppeling met een volledig WMS, dat jouw processen nog nauwkeuriger aanstuurt. We laten je graag zien wat je daarmee bereikt. 

Aan de hand van toepassingen bij onze klanten presenteren we meer voorbeelden van optimalisaties voor logistieke processen. Van moderne orderpicktechnieken, tot mobiele robots en van gemechaniseerde opslag, tot automatische transport- en sorteersystemen. 

 Lees meer


Borrel

Na een inspirerende middag willen wij je graag bedanken en sluiten we de dag gezamenlijk af met een borrel.

Wil jij hier zeker bij zijn? Meld je dan snel aan! We hebben maar een bepaald aantal plekken beschikbaar dus reserveer je plek nu.

Konnect_Locatie